Vă prezint unul din apelurile Frontului Popular din Moldova din ajunul Primei Mari Adunări Naționale din 27.08.1989 ca să vedeți cât de actuale sunt chemările de atunci, mai ales, azi, când ne crapă răbdarea sub povara hoțiilor de miliarde, azi când mulți frontiști din acele vremuri se află unde i-a trimis Gestionarul-șef al miliardului furat și nu unde le-o cere Cauza Sfântă a Națiunii Române. Diferența e că atunci ne aflam în fața unui uriaș Imperiu al Răului și am câștigat bătălia, iar azi ne aflăm în fața unui grupuleț de lași mărunți care prin trădarea unor ziși patrioți-unioniști a putut captura întreg statul pe care acum aproape 28 de ani l-am proclamat independent de Impertiul de la Răsărit…

P.S. -Cine nu are suficient timp pentru întreg textul rog să vă opriți la rândurile pe care le-am dat cu majuscule!

Și vă mai rog ca în textul atașat să înlocuiți pentru o clipă data de 27 august 1989 cu data de 24 februarie 2019 și vă veți convinge ce “salt măreț”, câți pași înainte și, mai ales, câți pași înapoi am făcut în treizeci de ani cu “ajutorul” celor patru patrioți-unioniști care și-au dat demisia pe 19 ianuarie 1993 și a altor zece patrioți-unioniști care au votat pe 4.04.2005 pentru realegerea comunistului Voronin la funcția de președinte al RM… V-o spun asta ca să ne gândim împreună ce avem de făcut pe data de 24 februarie și ca să vă convingeți că BĂTĂLIA DIN 24.02 VA FI ULTIMA NOASTRĂ BĂTĂLIE, cel puțin ultima pentru generația Deputaților semnatari ai Declarației de dependență a R. Moldova și a celor patrioți care au mai rămas fideli cauzei noastre naționale…

Așa să ne ajute Dumnezeu!

V.Ș., 19.02.2019

DINTR-UN APEL AL FPM DE ACUM TREI DECENII CĂTRE OAMENII DE BUNĂ CREDINŢĂ!

…La 29 august 1989- ziua Sesiunii Sovietului Suprem – se hotărăşte soarta noastră.

VOM FI SAU NU VOM FI – DE NOI DEPINDE ACUM.

NU MAI VREM SĂ FIM VITE DE MUNCĂ, SUPUSE ŞI RĂBDĂTOARE!

NU MAI VREM SĂ NE SUGĂ SÂNGELE CĂPUŞELE DE VENETICI, DE VÂNDUŢI ŞI MANCURŢI! LOR LE CRAPĂ OBRAZUL DE GRĂSIME, NOUĂ DE RUŞINE. GÂNDIŢI-VĂ LA STAREA ÎN CARE NE AFLĂM.

Alfabetul ni s-a luat. Pământul, înjumătăţit, e scos la mezat, aerul şi apa ni s-au otrăvit. A rămas doar sufletul nostru, sărmanul, în care intră ciubotele cui nu îi lene ca să-şi bată joc de noi, de limba noastră, de istoria noastră, de viaţa noastră, de copiii noştri.

CÂT VOM MAI PUTEA RĂBDA? DESTUL!!!

La 27 august toţi la Chişinău, la Marea Adunare Naţională!!!

Vrem limba noastră!!! Vrem alfabetul nostru!!! Vrem pământul nostru!!!

Vrem biserica noastră!!! Vrem sufletul nostru!!! Al nostru şi numai al nostru!!!

NU VĂ FIE FRICĂ, NU-I ASCULTAŢI PE CEI VÂNDUŢI PENTRU 30 DE ARGINŢI. EI L-AU TRĂDAT ŞI PE HRISTOS. EI VÂND ACUMA MOLDOVA! Lăsaţi lucrul şi veniţi la Chişinău! Să ne unim într-o vrere şi într-o credinţă în Piaţa Victoriei!

ŢINEŢI MINTE: PENTRU CEEA CE VOM FACE (SAU NU VOM FACE) la 27 august URMAŞII NE VOR MULŢUMI (SAU NE VOR AFURISI) VEACURI DE-A RÂNDUL!

Dumnezeu e cu noi!

FPM