GUVERNUL MAIEI SANDU ȘTIE CE ARE DE FĂCUT CA SĂ ADUCĂ R. MOLDOVA ÎN UE, ALĂTURI DE ROMÂNIA, FIIND CU ÎNCREDERE SPRIJINIT DE STATELE UE…Acest lucru îl știu și „democrații” lui Plahotniuc, de aceea și nu contenesc să atace fără milă acest guvern ca să-i taie aripile din al său zbor spre UE.

Sunt nevoit să-i dezamăgesc pe saldafonii lui Plahotniuc din armata de troli, comentatori, idioți utili și neutili, care au ciugulit pe săturate doar în epoca de aur a „genialului” lor coordonator și finanțator, pe toți cei care au rămas acasă, după fuga accelerată a „coordonatorului”, să-i continuie cauza lui nedreaptă și …„democrată”.


DEMISIA GUVERNULUI MAIEI SANDU, votat și de socialiștii lui Dodon de frica cea de moarte a pericolului perpetuării „democraților” la putere, NU POATE AVEA LOC MAI DEVREME DE DEBLOCAREA DEPLINĂ A FINANȚĂRII EXTERNE A R. MOLDOVA, DE INAUGURAREA GAZODUCTULUI IAȘI-UNGHENI-CHIȘINĂU ȘI PRELUNGIREA CĂII FERATE ROMÂNE, CU ECARTAMENT EUROPEAN, PÂNĂ LA CHIȘINĂU ȘI TIGHINA, DE FINISAREA TRASEULUI CHIȘINĂU-UNGHENI-SCULENI, ÎNCEPUTĂ ÎNCĂ PE VREMEA LUI FILAT, DE INTEGRAREA ELECTROENERGETICĂ, PRECUM ȘI DE CONSTRUCȚIA CÂTORVA NOI PODURI PESTE PRUT, ȘI APROAPE TOATE FINANȚATE DIN FONDURI EUROPENE.
Fără de atingerea acestor scopuri strategice de către Guvernarea actuală dezideratul nostru suprem al UNIRII CELOR DOUĂ STATE ROMÂNEȘTI va rămâne vorbă goală încă treizeci de ani dacă nu cumva mai mult.

Dar se pare că anume de atingerea acestor scopuri strategice cu sprijinul iminent al UE și se teme cel mai mult „coordonatorul fugar” și armata sa de comentatori și trolli înflămânzită deabinelea de când se ascunde „fugarul”.

Sper, cei de vârsta mea, încă n-au uitat de perioada istoriei noastre recente de doi ani și două luni, 9 ianuarie 2002-7 martie 2004, în care studenții și liceenii moldoveni, manipulați de conducerea PPCD-istă, părăseau sălile de studii și mergeau organizat în PMAN ca să strige la îndemnul celor de la microfoane: „JOS COMUNIȘTII!!!”, „MAI BINE MORT DECÂT COMUNIST!!!”, „VORONIN DICTATOR!!!”, „ARMATA RUSĂ AFARĂ!!!”. Doar studenții și liceenii rusolingvi își căutau de învățătură la licee și universități. (Atenție la imaginile fotografice de mai jos surprinse în acea perioadă care, sper eu, nu au nevoie de comentarii).

Ca după acea „repetiție” fără de sfârșit din PMAN, de doi ani și două luni, să mai treacă doar un an de zile și pe data de 4 aprilie 2005 să fim surprinși de un deznodământ neașteptat de nimeni: opt deputați PPCD-iști din nouă să-l voteze pe Voronin pentru un nou mandat de președinte, cică la comanda căpitanului Traian Băsescu, de parcă el știa mai bine situația de la noi și nu cei opt votanți ai lui Voronin, pe atunci „cel mai iubit dintre moldoveni”… Din câte văd și pricep unii din cei opt votanți nici azi n-au înțeles că Băsescu l-a salvat atunci nu atât pe Voronin pentru un TIR de sticle de „Negru de Purcari” ci a diminuat niște cheltuieli considerabile ineficiente din Bugetul României, destinate „promovării” identității noastre adevărate, românești, „promovare” care după cum a arătat perioada următoare a amânat și nu a accelerat momentul Unirii noastre, conducerea Frontului sugând pe atunci cu poftă de la cele două țâțe bine dotate…

De aceea și mi-am pus întrebarea acum o jumătate de an dacă nu cumva MIȘCAREA DE ELIBERARE NAȚIONALĂ DIN BASARABIA A FOST PRINCIPALA FRÂNĂ ÎN CALEA UNIRII CELOR DOUĂ STATE ROMÂNEȘTI, REPUBLICA MOLDOVA ȘI ROMÂNIA. Când analizezi peste decenii faptele acelei „Mișcări” volens nolens te gândești: oare cine ne-a încurcat mai mult să ne unim, Putin, Voronin și Dodon sau Iliescu, „Mișcarea” și Roșca, umbrelele căruia fiind și azi active, doar că împotriva guvernării ACUM-iste…

DACĂ, NOI, CEILALȚI, VOM CEDA-O AZI PE MAIA CU AL EI GUVERN NE VOM TREZI MÂINE CU NIȘTE DIHORI LA PUTERE PRECUM NICI N-AM VISAT. GUVERNUL MAIEI SANDU ȘTIE CE ARE DE FĂCUT CA SĂ ADUCĂ R. MOLDOVA ÎN UE, ALĂTURI DE ȚARA NOASTRĂ CEA DE VIS, ROMÂNIA, FIIND CU ÎNCREDERE SPRIJINIT DE STATELE UE…

Acest lucru îl știu bine și „democrații” lui Plahotniuc de aceea și nu contenesc să atace fără milă acest guvern cu toată armata de trolli și comentatori ca să-i taie aripile din al său zbor spre UE….

Cei care nu cred în sinceritatea și intențiile Maiei Sandu ori sunt surzi și nevăzători ori sunt rău intenționați!!!

AȘA S-O AJUTE DUMNEZEU ȘI SĂ-I DEA PUTERI SĂ NU CEDEZE ÎN FAȚA OBSTACOLELOR ARTIFICIAL CREATE DE CĂTRE UMBRELE LUI PLAHOTNIUC ȘI ROȘCA!

AȘA S-O AJUTĂM ȘI NOI CÂȚI ȘI CÂT MAI SUNTEM PE ACEASTĂ PALMĂ DE PĂMÂNT ROMÂNESC!

13 august 2019

P.S. –Am lecturat și m-am bucurat de argumentele formulate de către Vasile Zgardan, Dan Oleinic, Arcadie Gherasim, Mihai Druță, Valeriu Dulgheru, în favoarea actualei guvernări și publicate pe paginile lor de FB și SUBSCRIU FĂRĂ NICIO REZERVĂ!!!

P.P.S. -Acest articol l-am redactat după ce am citit cu scârbă textul unui “dialog” FB dintre Ștefan Secăreanu și Catinca Mardarovici. Vă propun un fragment din el cerându-mi, totodată, scuze de la Maia Sandu, dacă mai are timp pentru lecturi, dar și de la alte doamne care-și vor pune mâinile-n cap lecturându-l acest text de „dialog”, scris de un om care se crede cult și pretinde a fi un român desăvârșit și bărbat al neamului. Iată acest „dialog” pe care nici la „ușa cortului” nu-l veți mai putea auzi:

“Ștefan Secăreanu, 2 august.

Citesc la PRO TV:

„Maia Sandu dă asigurări că nu va fi trasă pe sfoară de Igor Dodon…”

Domnișoară Maia, chiar nu simți că te-o „tras” deja Igoraș-Putinaș?!

Chiar nu ești în stare a înțelege că ești folosită ACUM, ca o unealtă ordinară, de către monstrul de la răsărit care caută să ne „tragă”, odată cu tine, pe toți cei născuți pe bucata asta blestemată de pământ?!…

Catinca Mardarovici. Ștefan, eu cred că un intelectual nu-și poate permite un limbaj de coțcar. Chiar dacă împărtășesc multe puncte de vedere cu privire la ALIANȚĂ.

Stefan Secareanu. Nu, Catinca, limbajul este unul absolut românesc și este articulat de mine din străfundul inimii mele! Ce trebuie să facă „coțcarul” de mine în situația în care țara a ajuns pe mâna curvelor ordinare care-și desfac picioarele în fața ocupanților?! Să stau să mă uit la voi și să mă fac că plouă? Inconștientelor!…”

Ca să înțelegeți de ce Secăreanu a coborât la acest nivel și cu-i slujește el vă mai propun un fragment dintr-o altă postare din perioada negocierilor postelectorale, 24 aprilie curent:

„…Corect ar fi ca ACUM să încerce a negocia cu PD, adică cu Plahotniuc. Dovedește lumii că poți sa-l invingi pe concurentul tău de bază fără a merge braț la braț cu oamenii lui Putin. Coboară de pe baricade și apucă-te de piept cu Plahotniuc la masa de negocieri, eventual, la masa de guvernare! Dovedește că esti mai bun ca el guvernând cu el…”

Astfel a dorit Secăreanu să-i salveze libertatea și miliardele lui Plahotniuc, unul din marii mafioți internaționali, cel care ni l-a adus prezident pe capul nostru, în noiembrie 2016, pe românofobul Dodon și nu cum menționa la ședința Sfatul Țării-2, din 8 aprilie 2017, liderul acestei organizații: „Să-i mulțumim Maiei Sandu că ni l-a adus pe Dodon în fruntea statului”.

Dacă Blocul ACUM îl asculta în aprilie pe Secăreanu, nu mai scăpa R. Moldova nici azi de acest mafiot internațional fără pereche, locul căruia este la ZDUP unde au fost întemnițați de el fără vreo vină cei doi ungheneni, Iurie Bolboceanu și Gheorghe Petic, ultimul fiind turnat și arestat nu pentru că a violat pe cineva ci, mai probabil, pentru că n-a dorit să-și violeze „victima” sa pofticioasă…

Iată de ce astăzi am decis să-mi ușurez lista de amici cu încă vreo câțiva „trompetiști”, poate se va opri și țiuitul lor din urechile mele;mă despart de ei până la urcarea la Ceruri a unora din noi, căci pe lumea ceea, cine știe, poate vom decide altfel…